Čechy zaplaví italské klobouky Borsalino

Čechy zaplaví italské klobouky Borsalino

Mezi letošní módní hity patří nepochybně klobouky, jejichž obliba má vzrůstající tendenci a to nejen mezi ženami, ale stále častěji jej opět vyhledávají i muži, co by nevšední módní doplněk

Mezi letošní módní hity patří nepochybně klobouky, jejichž obliba má vzrůstájící tendenci a to nejen mezi ženami, ale stále častěji jej opět vyhledávají i muži, co by nevšední módní doplněk, či nedílnou součást společenského oděvu. Do Čech nyní míří neotřelá klasika, klobouky Borsalino.
 
 
V minulosti je nosily i hvězdy jako Jean-Paul Belmondo, Alain Delon nebo Frank Sinatra. V současnosti si je ale budou moci pořídit i Češi. Řeč je o produktech nejslavnější kloboučnické firmy světa, Borsalino, která už od roku 1857 vyrábí pokrývky hlavy v italském Miláně, a to stále ručně.
 

 
Neutuchající sláva firmy Borsalino v posledních letech ještě více stoupá a to i díky kinematografii. Například v loňském hitu Velká nádhera, byl k vidění letní "panamák“ od Borsalina, který nosil hlavní hrdina Jep Gambardella
Zásluhou exkluzivního dovozce Classic Shoes, se zboží italské firmy dostane z významných evropských metropolí i do stověžaté Prahy.
 
 
Zdroj: protext, google
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram