Čeká vás párty a nevíte co na sebe? Po super outfitu se podíveje v H&M

Čeká vás párty a nevíte co na sebe? Po super outfitu se podíveje v H&M

Započala sezóna večírků a plesů, ale také se blíží 31. prosinec. Nejvyšší čas zaskočit si pro outfit na Silvestra. Zkuste třeba do H&M. 

H&M se na party sezónu letos zaměřilo a nejen v prodejnách ale i na jejich webových stránkách najdete speciální party kolekci. Není ničím převratná, obsahuje jak nadčasové kousky tak i ty, jenž podléhají nejnovějším módním trendům. Ale s trochou šikovnosti a módního cítění je dokážete proměnit v nezapomenutelné outfity ideální na večírky, maturitní plesy i silvestrovské párty. 

Co je třeba ocenit, jsou dlouhé šaty, které v kolekci najdeme ve dvou barevných provedeních - ve výrazné červené a v elegantní černé. Jsou doplněné o stříbrný kov v pase. A tak zbývá už jen výrazný náhrdelník do hlubokého výstřihu a královnou večírku jste raz-dva. Kratších šatů tu už nejdeme více, ostatně na bujaré oslavy se hodí o něco více. Většina se drží univerzální černé, občas s akcentem do stříbrné nebo se třpytkami.  

I H&M konečně přichází s topy, sukněmi a kalhoty. Najdete tu tílka s nevšedními průstřihy na zádech, flitrové šortky i koženou sukni. Pravdou sice zůstává, že šaty hrají na večírcích prim, ale kombinování jednotlivých kousků má svůj půvab. Už jen proto, že jedna sukně bude pokaždé vypadat jinak a pokud obléknete kalhoty nebo overal - všechna pozornost bude patřit právě vám

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram