Černo-bílý Pre-fall Michael Kors 2016 v pohybu

Černo-bílý Pre-fall Michael Kors 2016 v pohybu

Designéři MIchael Kors se rozhodli, že Pre-fall kolekci nafotí v pohybu. Jejich koncept je dost nevídaný, každopádně jestli povedený, tak o tom by se dalo polemizovat. 

Černá je novou černou. To o ní platí vždy. Je nenahraditelná. I proto ji bezmezně milujeme. Pokud se některé modely Michaela Korse v Pre-fall kolekci 2016 vážně povedly, pak jsou to ty, v nichž se skloubila černá kůže s jiným černým materiálem. Uhranul nás dlouhý kabát v přímé linii písmene H, který je po oblast boků z pevné látky a od boků dolů z kůže. Vypadá náramně! 

Populární kabelky Michael Kors dostaly kapsičku na zip, do které se pohodlně vejde telefon. A jejich minimalistické provedení jde ruku v ruce se všemi jejími předchůdkyněmi - elegantní černá, dokonale jemný finish použití kůže. 

Již jsme nastínili poněkud neobvyklý koncept zpracování kampaně. Focení modelek v pohybu před ateliérovým pozadím není zrovna častým a teď je možná i zřejmé proč. Fotografie působí nepřirozeně, naaranžovaně a nerealisticky. Ale kdo ví, třeba to byl záměr.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram