Červenci děkujeme, takhle se nám to v Móda.cz líbí

Červenci děkujeme, takhle se nám to v Móda.cz líbí

Červenec přináší nádhernou přírodu, spoustu příležitostí k venkovním aktivitám, dobrou náladu a my to všechno bereme. Bereme a děkujeme! Takhle nás to baví!

Péťa (šéfredaktorka)

"Užívám si teplé letní dny sledováním přírody, nasáváním atmosféry horkého léta a všeho, co k prázdninovým měsícům patří. Výlety, přátelé, voda, odpočinek, sudoku, pivo, houby, ovečky, houpací síť, brouzdání po Instagramu a mnoho dalšího. Při toulkách po Instagramu jsem objevila peckovej karavan, takové luxusní bydlení, kde bych dokázala relaxovat a snít se sklenkou dobrého vychlazeného pivka. Občas je potřeba se zasnít, no né :-), tak krásné snění při východu i západu slunce a mnoho srandy přeji. :) "

Janča

"Červenec se chýlí ke svému konci a já přesto zůstávám v myšlenkách někde v červnu. Právě tam se mi na chvíli zastavilo srdce a obrátil se mi život vzhůru nohama. Nebudu vás však zahlcovat svýma láskyplnýma pocitama, přeci jen jsme magazín o módě, takže to vezmu hezky česky z fashion pohledu. Nakupování pro ty úplně nejmenší není v ČR věru zlé. Nabídka je široká a vyberou si snad i náročnější dušičky. V obchodech najdete i certifikovanou bio bavlnu, avšak pozor, momentálně všude probíhají výprodeje a zboží je těžce přebrané. Asi se vyplatí počkat si na naskladnění podzimních kousků, tedy co se výběru týče. Já osobně módu zkoumám i z dalších nových zákoutí, jako jsou módní potřeby pro kojící matky. A opět mohu pět jenom chválu, protože možností je spousta. Cenově už to taková sláva není a ne každá žena si může dovolit tyto "vymoženosti", nezbývá si, než povzdechnout, že specifické oblečení bývá vždy dražší. A jak si vlastně užívám léto? Poznáváním nových životních etap... Ale rozhodně u toho nechybí moji čtyřnozí..."

Verča

"Dny naplněné sluníčkem, teplem, koupáním, cyklo výlety i módou. Když se ochladilo a začalo pršet, nazula jsem tenisky a pláštěnku a zase mi bylo fajn. Nestěžuju si. Miluji déšť, stejně jako miluji sluníčko. Déšť se mi o něco více líbí na podzim a sluníčko o něco víc v létě, ale co. Nestěžuju si. :) Objevila jsem kavárnu s výbornými domácími limonádami, na které teď nedám dopustit. A donesou jí dokonce půl litru, super ne? A taky si užívám ty barevné západy, které nám červenec přinesl. Baví mě ty barvy. Na nebi, na sobě, na stole, na papíře... Baví mě červenec."

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram