Česká Miss 2016 na Plese v Opeře

Česká Miss 2016 na Plese v Opeře

Ani letos finalistky soutěže Česká Miss nechyběly na události roku, kterou Ples v Opeře bezpochyby je!

Hvězdy showbyznysu, módní návrháři, královny krásy ať už minulé, současné či budoucí, to jsou ovšem jen střípky z kompletního osazenstva, které si nenechaly ujít společenskou událost nebývale velkého významu.

Ples v Opeře má zkrátka zvuk, a pokud něco znamenáte, měli byste být v ten jeden večer v roce jeho součástí.

Účast na Plese v Opeře ale díky své výjimečnosti samozřejmě podléhá přísnému dress code, který halí pány do smokingu a dámy do společenských rób a plesových šatů, které jsou ochotně prezentovány před objektivy všudypřítomných objektivů fotoaparátů a kamer. V záři jejichž reflektorů se i letos předvedly finalistky soutěže Česká Miss 2016.

Dívky v doprovodu ředitelky soutěže Marcely Krplové a patronky Ivy Kubelkové se blýskly v oslnivých šatech, speciálně pro ně zhotovených návrhářským duem Jaroslava a Dominika Sedláčkovi, které finalistky učinily zcela nepřehlédnutelnými.

„Dlouhé šaty zdůrazňují krásu a dokonalé postavy jednotlivých dívek, jsou zdobeny krajkou a vyznačují se rafinovanými střihy a rozparky odhalujícími například záda či štíhlé nohy finalistek,“  říká Dominika Sedláčková.

Celkový outfit pak doplnily boty a psaníčka značky NeroGiardini, které už jen doladil třpyt jemných šperků Lucy Diamonds.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram