Česká Miss je opět v plném proudu

Česká Miss je opět v plném proudu

Rozjíždí se již dvanáctý ročník soutěže Česká Miss, který v pražské Galerii HARFA odstartoval první casting. Můžeme vám tak představit první desítku semifinalistek.

Casting je prvním krokem k získání titulu královny krásy a má několik kol. V tom prvním, jak už jsme zvyklí z předchozích ročníků, se dívky představily porotě, která nakonec vybrala adeptky, jež se zúčastní i kola druhého.

Adeptky na letošní titul královny krásy Česká Miss 2016 musely tradičně podstoupit rozhovor s vybranými zástupci poroty v čele s ředitelkou soutěže Marcelou Krplovou, patronkou soutěže Ivou Kubelkovou ale také vítězkami minulého ročníku Nikol Švantnerovou, Andreou Kalousovou a Karolínou Mališovou.

   

„Při rozhovoru s porotou se dívky nesmí bát a musí být přirozené. Ptali jsme se například na tři kladné a tři záporné vlastnosti dívek,“ vysvětluje Iva Kubelková, patronka soutěže. Slova Ivy Kubelkové ostatně potvrzují i zbývající zkušení porotci tvrzením, že setřást ze sebe nervozitu je důležitou součástí celé soutěže. Jen tak mohou dívky ukázat, jaké doopravdy jsou.

Proto zde své pevné místo měl také moderátor akce Pavel Cejnar, který se skvěle staral o uvolnění napjaté atmosféry plné očekávání. Přítomnost známého moderátora dívky nejvíce ocenily asi při promenádě v plavkách, která často bývá pro mnohé z účastnic stresující.

Dívky se však všech úkolů zhostily se ctí a sportovním duchem. Můžeme tak gratulovat první desítce, kterou ovšem ještě čeká „běh na dlouhou trať“.

Do semifinále z castingu v pražské Galerii HARFA postoupily dívky, které si můžete prohlédnout v naší galerii.

Adamcová Eva

Čerbáková Gabriela

Hronková Anastasia

Jiráková Veronika

Kotková Natálie

Krásná Nela

Medová Lucie

Rajecká Anna

Tomanová Klára

Zámečníková Andrea

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram