Česká modelka Hana Jiřičková ztvárňuje 60. léta v arabské Vogue

Česká modelka Hana Jiřičková ztvárňuje 60. léta v arabské Vogue

Osmadvacetiletá česká modelka zahalená do retro kousků patří mezi nejžádanější modelky světa. Tentokrát ji můžeme spatřit v jedné z verzí nejčtenějšího módního časopisu.

Hana Jiřičková pochází z Brna, je vítězkou soutěže Elite Model Look Czech Republic 2007, která ji velmi rychle dostala do velkého světa modelingu. Její kariéra odstartovala neskutečným způsobem a dnes má za sebou zkušenosti s focením kampaní s nejslavnějšími fotografy, objevila se na obálkách prestižních časopisů, ale také spolupracovala se značkami jako Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Max Mara a další. V roce 2014 byla Jiřičková součástí žebříčku 50 nejlepších světových topmodelek stanovených portálem Model.com. Nezřídka je přirovnávána k Daniele Peštové nebo ke Kate Moss.

Snímky do arabské Vogue nafotil fotograf Jason Kim, který se snažil zachytit šedesátá léta. Hana Jiřičková se tak v březnovém vydání objevuje v modelech Paco Rabanne, Emilio Pucci i Michael Kors. Katie Mossman stylizovala modelku do krátkých topů, upnutých legín, s výraznými náušnicemi a květinovými šaty. Dokonale lesklé a hladké vlasy s jemným zatočením působí fantasticky. Fandíme Hance a její kariéře dál!

 

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram