Česká značka LADA představuje módní refresh, který padne vám i této planetě

Česká značka LADA představuje módní refresh, který padne vám i této planetě

Módní značka LADA není žádným začátečníkem na trhu. Právě naopak. Pomalé módě se věnuje již pěknou řádku let a nyní se zaměřila i na funkční modely, které jsou antibakteriální.

foto Petr Hrubeš / se svolením značky LADA

Česká módní značka LADA je synonymem minimalistické elegance, ale také unikátní patentované nanotechnologie a udržitelnosti. V duchu slow fashion tvoří módní směr již 15 let, přičemž ruční výrobu ve vlastním krejčovském ateliéru doplňuje o unikátní nanomateriály. Vznikají tak vysoce pohodlné a funkční modely, které jsou antibakteriální, vynikají perfektní termoregulací a schopností odvést od těla vlhkost.

Modely s originálním rukopisem módní návrhářky Lady Vyvialové spojují minimalistickou eleganci a kvalitu v odívání s vysokou praktičností a vyhoví i těm nejnáročnějším potřebám.   

foto Petr Hrubeš / se svolením značky LADA

Jednotlivé monochromatické oděvy navrhla autorka kolekce v základních odstínech bílé, černé, šedé, béžové a vínové. Fotky kolekce, které vznikly v pohybu, dávají větší prostor představit si, jak tyto kousky v reálu opravdu vypadají. Sympatické modely dopřejí pocit elegance i pohodlí díky volnějším střihům nebo alespoň jejich částem.

Tak jak známe předchozí tvorbu Lady Vyvialové, stejně tak svůj rukopis nese i do aktuální kolekce. Čisté linie jsou alfou a omegou značky LADA, protože jdou ruku v ruce s myšlenkou slow fashion. Nakonec pokud chceme některé kousky nosit opakovaně, musí být kombinovatelné s různými modely, což nám jednoduché siluety dopřejí.

foto Petr Hrubeš /  se svolením značky LADA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram