České krásky vybíraly plavky na letní dovolenou

České krásky vybíraly plavky na letní dovolenou

Léto už oficiálně začalo a plavková sezóna je tu. Konečně přišel čas, aby si vítězky České Miss v butiku Fashion Island vybraly užitečnou výhru – plavky na letní sezónu.

České Miss sice udržují sportem svá těla do plavek celý rok, teď ale přišel ten správný čas, aby si vybraly plavky na letní dovolenou.

Všechny tři krásky vyzkoušely v butiku Fashion Island mnoho modelů luxusních plavek a rozhodování bylo opravdu těžké.

S jakými plavkami a kam se tedy v létě vydá Česká Miss Gabriela Franková? „Mám ráda pohodlné a praktické plavky, ale na druhou stranu něčím zajímavé. Ve Fashion Island jsem si nakonec vybrala krásné zlatobílé bikiny. Podprsenka je samodržící, takže se můžu opalovat i bez šňůrky za krkem. Kromě plavek jsem vyhrála zájezd na exotickou dovolenou, na tu ale letos v létě ještě nebude čas. V srpnu se chystám do zahraničí díky další výhře – jazykovému kurzu, který mi pomůže v přípravě na světovou soutěž. Plavky si můžu s sebou do Londýna přibalit, kdybych v angličtině moc plavala“, směje se půvabná blondýnka.

Čtěte více o plavkách

Které z nádherných plavek jsou ty pravé, řešila dlouho Česká Miss World Tereza Skoumalová: „Nakonec zvítězily světle růžové s velice originálním indiánským zdobením, které mě naprosto nadchly. I přesto, že se letos o prázdninách nikam k moři nechystám, určitě plavky užiju na koupaliště. Poslední úspěšně splněnou zkouškou mi dnes začaly prázdniny, které budou asi částečně pracovní. Pokusím se získat náskok ve škole, hlavně kvůli diplomové práci, kterou jsem teď trochu zanedbávala. Relaxovat a odpočívat mám v plánu u babiček na venkově, na horách a chystám se jako každý rok se svými dlouholetými přáteli na týden na vodu. Tam bych se ale o své nové úžasné plavky bála, kdyby náhodou došlo k nějakému karambolu, škrábanci a nebo kdybych potkala nějaký ten žabinec či zelené řasy :)“.

Svoji výhru v podobě luxusních plavek si vybrala i Nikola Buranská, Česká Miss Earth: „Dnes mi v butiku Fashion Island udělali obrovskou radost, protože jsem si mohla vybrat plavky a těch není na léto nikdy dost. Zvolila jsem nádherné černé dvoudílné s černozlatými řetízky. Miluji barvy, ale jednoduché černé plavky mi v šuplíku chyběly, proto byla má volba jasná.  Výběr byl opravdu veliký, a kdyby to bylo možné, nejraději bych si odnesla půlku butiku“, směje se Nikola a dodává „těším se, až si nové plavky vezmu k vodě. Takže jakmile se trochu oteplí, rychle zamířím aspoň na přehradu do Jablonce“.

Zdroj: ceskamiss.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram