České značce Chatty můžete díky portálu HitHit.com pomoci k cestě do Berlína i vy

České značce Chatty můžete díky portálu HitHit.com pomoci k cestě do Berlína i vy

Značka Chatty Radky Sirkové a Anny Tauškové působí na českém trhu již 9 let. Specializují se na elegantní streetwear, zejména na výrazné kvalitní džíny.

Velké množství fanoušků si značka Chatty zřejmě získala především díky propracovaným střihů nejen džínsů, které jsou šité na míru. Nyní se rozhodly zkusit štěstí také v zahraničí a s novou kolekcí jaro/léto 2015 se chystají do sousedního Německa, konkrétně na veletrh Premium v Berlíně, který proběhne ve dnech 8. - 10. 7. v rámci Mercedes-Benz Fashion Week Berlin.

Přihlašovací poplatek do projektu je ale opravdu veliký, a tak se CHATTY jako vůbec první z českých značek rozhodla oproti předchozím zkušenostem tentokrát vybrat alespoň část peněz pomocí crowfundingového portálu HitHit.com, kde může získat finanční podporu od všech svých zákazníků i od veřejnosti zajímající se o módu.

Princip je jednoduchý. Designérky navrhly při této příležitosti speciální limitovanou kolekci z jejich oblíbeného denimu a právě zakoupením některého z modelů je možné věnovat stanovenou sumu na zmiňovaný projekt.

Jen tak přispět můžete už od sta korun a jednotlivé kousky z kolekce pořídíte od sto osmdesáti korun výše.  Zakoupit si můžete praktickou tašku, vtipný denimový motýlek, tričko s potiskem nebo exkluzivní džíny vyrobené dle vašeho přání. Ve hře je ale i spousta dalších zajímavých věcí a zážitků, např. vstupenka na pražský Mercedes-Benz Fashion Week nebo osobní styling od CHATTY. Více informací najdete na webu Hithit.com. 

Zdroje obrázků: www.chatty.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram