Charitativní projekt obléká panenku Barbie do luxusních modelů

Charitativní projekt obléká panenku Barbie do luxusních modelů

Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls představuje legendární panenku v miniaturách luxusních modelů českých a slovenských módních návrhářů.

Legendární Barbie oblékaly již nesčetněkrát slavné módní domy, od Chanelu až po Versaceho. Letos poprvé se ale slavná panenka od Mattela oblékne do modelů českých a slovenských módních návrhářů, a to jak z řad již známých a respektovaných jmen, tak i vycházejících hvězd.

Stane se tak na podporu Charitativní akcePink Carpet Helping Dolls mladého designéra Adama Ptáčka, který propojil českou módní scénu s ikonickou panenkou Barbie se záměrem pomoci dětem z FOD Klokánek v Láskově ulici v Praze 4.

Byla by škoda nechat si ujít šanci k zakoupení si pro dobrou věc sběratelskou panenku v šatech od Beaty Rajské, Jakuba Polanky, Jitky Klett a dalších předních českých designérů i mladých, dosud studujících talentů.

 

Proto ani my nebudeme 29. dubna chybět v prostorách obchodního centra Chodov, kde bude navíc od 18:30 probíhat charitativní aukce, jejíž výtěžek poputuje k rukám nadačního fondu ohrožených dětí.

 

Zdroj: knowlimits.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram