Charitativní spolupráce Naomi Cambell a značky Diesel

Charitativní spolupráce Naomi Cambell a značky Diesel

Legenda světových mol Naomi Campbell navázala spolupráci se značkou DIESEL, která na trh uvedla svou nejnovější kolekci s názvem – Child at heart.

Spolupráce není klasického rázu, má totiž jasné poselství a účel. Naomi je tiskovou mluvčí charitativní organizace – Fashion for relief, která za poslední roky výrazně zvýšila finanční prostředky na různé přírodní a humanitární účely. Nyní došlo ke krásnému a hlavně užitečnému spojení mezi modelkou a značkou DIESEL, jež na trh přichází s novou kolekcí – Child at heart. Jak už jsme řekli, jde o charitativní projekt, tudíž výtěžek z kolekce půjde do kampaně – The children’s every last child.

Krom Naomi můžete v oficiální kampani zaregistrovat také mnoho osobností z modelingového světa jako např. Barbaru Palvin, Riley Montanu, Molly Blair, Matta McMahona, Vita Basso a Wang Chen Ming. Dále dceru zpěváka Quincy Jonese - Kenyu Kinski-Jones a také syna Roberta De Nira – Aarona De Nira.

Kolekce je velmi jednoduchého, ale přesto milého vzhledu. Již na první pohled zaznamenáte, že jde o dobrosrdečný počin, protože každý kus oblečení obsahuje potisk srdce s nápisem Child at heart. Kolekce nabízí trička, tílka ale také mikiny.