Chcete si zpevnit postavu i bez cvičení? Zkuste zeštíhlující legíny nebo prádlo!

Chcete si zpevnit postavu i bez cvičení? Zkuste zeštíhlující legíny nebo prádlo!

Moderní materiály a střihy dokážou doslova zázraky. Tvarující legíny vás nadchnou, a ještě vám vykouzlí dokonalé křivky. Kde je koupit?

Tolik vyhledávaný push up efekt už není jen na podprsenkách. Nyní pomáhá zvedat a tvarovat i bříško, stehna a zadeček. Skvěle se osvědčil na legínách i stahovacím prádle. Objevte nové možnosti tvarování postavy a zajisté si vyberete svůj styl!

Promyšlené legíny

Zeštíhlující push up legíny jsou horkou novinkou ve tvarování postavy. Jejich předností je, že tvarují celé nohy, zvýrazní pas a pozvednou zadeček. Požadovaný atraktivní tvar ženské postavy není pro tyto pevné legíny žádný problém. Další velkou výhodou je jejich každodenní možnost nošení. Přilnou k vám jako druhá kůže. Jsou příjemné na nošení, a ještě opticky zeštíhlí, vytvarují a zpevní dolní část těla. Krásně vám zúží hlavně stehna. Moderní technologie vláken působí i proti viditelnosti celulitidy. Nabízí se typ na den, do posilovny, ale i na večírek. Chytré elastické vlákno je vmíseno do pevné látky pro celkovou příjemnou podporu. Třeba jen nemáte postavu z posilovny, nebo naprosto souměrné proporce. Nyní je tu pro vás skvělé řešení!

Úžasný pomocník

Pokud však neholdujete legínám, tak pro vás je ideální stahovací spodní prádlo. Je schované nenápadně pod vrstvami oblečení a dokáže zmenšit vaši velikost až o jedno číslo dolů! Různé střihy se přizpůsobí jakémukoliv přání a postavě. Tvarující kalhotky, body, šaty, košilka, šortky nebo sukně vyhoví každému přání. Jako mávnutím kouzelného proutku můžete mít vytoužené křivky klidně každý den. Vaše silueta se stane souměrnou, formovanou a všechny nedokonalosti rázem zmizí. Stahovací spodní prádlo je přímo ideální zejména pokud si toužíte obléct upnuté šaty nebo jiný přilnavý model. Uvítejte tak svého nejlepšího přítele ve vašem šatníku co nejdříve!

 

Zdroj; extraleginy.cz, intisimo.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram