Chloé – ledová elegance jen pro holky

Chloé – ledová elegance jen pro holky

Zabalte své princezny do huňatých zimních kabátků se značkou Chloé. U Chloé v letošní sezóně Podzim/Zima zavládla ledová elegance spolu se studenými a přesto něžně roztomilými barvami.

Chloé, proslulá módní značka, synonymum luxusu a nadčasové propracovanosti si letos pro malé holčičky a dívky připravila naprosto jednoduchou kolekci, která vás dostane.

Ledově modrá, světlá i tmavá, baby růžová, stříbrná i zlatavě krémová, tyto barvy ovládly elegantní dětskou kolekci Chloé určenou výhradně malým dívenkám, od těch úplně nejmenších až po budoucí slečny.

Chloé vaše malé princezny zabalí do mazlivých kožíšků, teploučkých kombinéz i stylových vlněných a prošívaných kabátků, které perfektně zahřejí, ať už má vaše dítko na sobě jen bavlněné šatičky. A právě ty jsou vždy šity s maximálním ohledem na pohodlí dětí, proto jsou tak měkoučké už na pohled, ale vždy stylové do posledního detailu.

Kolekce však není laděná pouze do těchto studených barev, ostře ji rozjasňuje výrazná oranžová, kterou najdeme například na halence zdobené zlatými knoflíčky, či šatičkách a kabátu s osobitým dívčím charisma.

Výjimečnými kousky jsou pak ty, nesoucí název Milano. Opravdu krásné jsou růžové šatičky snoubící módní trendy s čistou elegancí. Se stylovou dokonalostí jsou navrženy také černé šaty a kalhoty ostrých hran v lehce námořnickém stylu.

Další nádherné modely najdete v naší fotogalerii níže.

Obrázky: childsplayclothing.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram