Chlupaté ozdoby na kabelky - stanou se novou nutností?

Chlupaté ozdoby na kabelky - stanou se novou nutností?

Najednou jsou všude a nikdo neví, jak se to stalo. Zdá se ale, že chlupaté kuličky dámské kabelky jen tak neopustí. Možná se totiž stávají novým must have. 

Pravděpodobně už jste také nějakou potkala. Chlupatou roztomilou kuličku na kabelce. V novém roce se vyrojily jak po dešti. Přestože v běžných českých obchodech na ně ještě nenarazíte, získávají si oblibu. O čem přesně že se bavíme? Těžko jim najít jiné označení než chlupaté kuličky. V angličtině nemají jméno o nic rozdílné - fur balls. Pohodlně se vejdou do dlaně a jsou vyrobené z měkoučkého a příjemného materiálu, takže připomínají heboučkou srst morčátka. 

 

Barevně je jich nespočetně od Barbie růžové, přes neonové odstíny až k elegantní černé, šedé a bílé. Na kabelky si je většinou připínají mladé slečny, ale výjimkou nejsou ani ženy po čtyřicítce. Kromě kabelek je můžete zahlédnout také na diářích nebo kosmetických taštičkách. Zjednodušeně tam, kde je možné je připnout a budou zde splňovat svůj hlavní (a jediný) úkol - zdobit a být viděny. O ničem jiném vlastně nejsou. Jde jen o na omak příjemné hebké kuličky, které připoutají pozornost na velkém shoperu, stejně tak jako drobném psaníčku a dodají outfitu šmrnc.

Jestli si jednu roztomilou bambulku pořídíte i vy, je už jen a jen na vás.

Na Ebay jsou k sehnání za pár desítek korun, takže za zkoušku moc nedáte. 

pinterest.com ; ebay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram