Christian Louboutin a Angelina Jolie: The Malangeli

Christian Louboutin a Angelina Jolie: The Malangeli

Z nečekané spolupráce vznikl jedinečný pár bot. Co Christian Louboutin a Angelina Jolie společně vymysleli?

Angelina Jolie svůj nejnovější film Maleficent, kde ztvárnila hlavní postavu čarodějnice, propagovala ve velmi výrazném páru bot, o němž se hned začalo psát. Nebyly to totiž jen tak ledajaké boty. Sama je navrhla společně s Christianem Louboutinem, aby jí několik párů v podobných designech a různých barvách doprovázelo na propagačním turné pro tento film. Nyní se výsledek této spolupráce dostane i do obchodů, a to od října letošního roku.

Boty nesou svůj vlastní název The Malangeli. Mají unikátní křivky a jednobarevné provedení. Jejich design má evokovat pokroucený charakter postavy, kterou si Jolie ve filmu Maleficent zahrála. Louboutinovi se přenesení atmosféry filmu na papír a posléze i do reality povedlo na výbornou. Přesně takové boty se k nevyzpytatelné čarodějnici dokonale hodily. Podpatek připomíná kouř, který se, jak se v botách procházíte, plazí po zemi. Nechybí ani optická iluze v podobě průhledného materiálu kolem bočních nártů. The Malangeli tak působí ještě pohádkověji a neuvěřitelněji, na nohách jako by držely jen tak tak.

Pro veřejnost budou The Malangeli dostupné v celkem dvou barvách - černé a čarovné červené. Předobjednat si je můžete v buticích Christiana Louboutina v New Yorku, Los Angeles, Londýně, Paříži a Hongkongu, oficiálně k prodeji budou od 20. října 2014. A nebyla by to Angelina Jolie, kdyby cokoli, do čeho se pustí, nespojila s dobrou věcí - výdělek z prodeje poputuje do SOS dětských vesniček, jež herečka sama podporuje.

Zdroj: telegraph, nydailynews.com, news.smzdm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram