Christian Louboutin chystá novou řadu 38 rtěnek

Christian Louboutin chystá novou řadu 38 rtěnek

Autor ikonických lodiček s červenou podrážkou Christian Louboutin se po řadě laků na nehty prezentuje i s kolekcí rtěnek.  

Signifikantní lodičky s červenou podrážkou jistě znáte. Ona červená je naprosto noblesní a jednoznačně celosvětová. Co byste řekla tomu, moci si přesně stejným odstínem nalíčit rty? Nebo třeba temnějším? Zářivějším? Tělovým? Purpurovým? Hnědým? Ano. A dokonce i pod značkou Christiana Louboutina. Ten totiž v září 2015 přivádí na trh vlastní řadu rtěnek. Po kolekci laků na nehty se tak jedná již o druhou kosmetickou kolekci značky, díky které Louboutin rozšiřuje společnost o další odvětví. 

Rtěnky nebudou tak finančně náročné jako jsou Louboutinky, přesto vyjdou na necelých 2 300 Kč a k dostání budou na oficiálních stránkách značky. Kolekce čítá 38 odstínů, které jsou ještě dále rozděleny do třech kategorií podle konečného finishe rtěnky po nanesení na rty (lesklý, matný a saténový efekt). Jejich balení v sobě skýtá ukryté více možností, protože díky přiložené stužce můžete rtěnku rázem proměnit v náhrdelník. Jak důmyslné prolnutí šperků a kosmetiky! 

Zdroj: forbes.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram