Chyby, kterých se dopouštíme během oblékání

Chyby, kterých se dopouštíme během oblékání

Kdybyste si o tom popovídala se svými kamarádkami, možná byste zjistila, že děláte během oblékání a nakupování nových kousků stejné chyby. A nejste v tom sama. 

1. Nenosíme oblečení ke švadleně - není třeba nechat si přešívat vše. Pokud máte ovšem nekonfekční typ postavy, rozhodně jsou to peníze, které se vám do toho vložit navíc vyplatí. 

2. Kupujeme si stále dokola stejné basic kousky - kolem dokola si z řetězců nosíme základní kousky v domnění, že tak je to správně. Bylo by, kdyby vydržely déle jak dvě sezóny. Raději si kupte dražší triko z kvalitního materiálu a v kvalitním střihovém provedení.

3. Oblékáme se nevhodně vzhledem k počasí - znáte ten pocit, když je na jaře přes 20 stupňů a vy stále na ulicích potkáváte ženy v kozačkách a s kožešinovým límcem? Nebuďte jednou z nich...

4. Oblékáme si trendy, které nám nesluší - není třeba vykoupit všechny aktuální trendy proto, abyste šla s dobou. Doplňujte svůj šatník jen o ty, které se k vám hodí, sluší vám a cítíte se v nich dobře. 

5. Zapomínáme správně upravit vlasy a makeup - nejde ani tak o to, že byste se oblékla do luxusního oblečení a nenamalovala se. Jde o míru. Pokud máte sportovní look, hodí se jemné líčení a jednoduchá úprava vlasů, pokud míříte do divadla, je na místě výraznější líčení a pracnější účes. 

6. Nepřizpůsobujeme výběr spodního prádla aktuálnímu outfitu - tílko se špagetovými ramínky? Rozhodně se pod něj nehodí kdejaká podprsenka, sáhněte po krajkované bralette. A nezapomínejte také, že pod bílými kalhoty jsou vzorované, krajkované a tmavé kalhotky moc dobře vidět. 

whowhatwear.com ; pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram