Čím nikdy nezklamete ženu?

Čím nikdy nezklamete ženu?

Příležitostí, proč koupit parfém, je nekonečné množství. Vždy je ale lepší, když s výběrem vůně pomůže kvalifikovaný personál.

Ty nejlepší z beauty poradkyň představila na slavnostním vyhlášení Sephora Fragrance Master prostřednictvím značky Dior Lucie Křížková za účasti Michaely Badinkové, Veroniky Freimanové a Vlastiny Svátkové v OC Nový Smíchov.

Finalistky klání předvedly své schopnosti přímo na vyhlášení a na základě několika málo otázek vybraly každé VIP parfém přímo na míru. Schopnost vybrat oblíbenou vůni po tak krátkém rozhovoru oslnila všechny čtyři ženy.

Cílem projektu Fragrance Master bylo oslovit co nejvíce beauty konzultantek parfumerie Sephora a vylepšit kulturu a služby v prodeji vůní. Vybrané beauty konzultantky prošly speciálním školením a tři nejlepší byly na vyhlášení oceněny. Lucie Křížková, která slavnostní vyhlášení moderovala, vidí ve zvyšování odbornosti prodejců velký potenciál. "Když jdu vybírat parfém, jsem schopna rozlišit jen pár vzorků. Při větším množství mi už vůně splývají. Proto oceňuji, když mi obsluha vytipuje několik favoritů a ulehčí tak celou proceduru nákupu.“

Na trhu je nepřeberné množství parfémů, a pro zákazníka je velmi složité se v nich orientovat. Kvalifikovaný personál, který se dokonale orientuje v široké nabídce parfémů a každý jeho jednotlivec je schopen zákazníkovi poradit vůni přímo na míru, se proto jeví jako nutnost. "Pokud jde o kosmetiku a parfémy, vždycky se ptám a ráda si nechám poradit. Mám ráda velmi ženské a květinové vůně, jako třeba J'Adore a teď se mi moc líbí nová Miss Dior," prozradila své preference Veronika Freimanová.

Parfém je vždycky dobrý dárek a potěší každou ženu. Tím spíš, když ten, kdo vůni kupuje, ví, co má obdarovaná osoba nejraději. "Parfémy dostávám od mého muže, ale vždy jedině na mé vlastní doporučení,"  smála se Michaela Badinková.

A kdo jiný, než právě Dior by měl přijít s projektem, jakým je Fragrance Master? Vždyť svou první vůni, Miss Dior, která je jednou z nejoblíbenějších vůní od Diora dodnes, přivedl na svět již v roce 1947.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram