Čistě bílá kolekce pro Jaro/Léto 2016 značky Balenciaga

Čistě bílá kolekce pro Jaro/Léto 2016 značky Balenciaga

Některé kolekce na pařížském týdnu módy zanechaly větší, některé menší dojem. Tahle rozhodně patří k těm prvním.

Kvalitní zpracování materiálů, propracované detaily, cit pro módu, elegance, lehkost bytí i sportovní duch v jednom oslnily všechny přítomné. Kolekce Balenciaga si získala právoplatný aplaus.

„Mám pocit, že jsem absolvoval, je to jako poslední den ve škole.“ Poděkoval všem po přehlídce Alexander Wang, který představil poslední kolekci ready to wear pro značku Balenciaga.

Kolekce, se kterou Alexander Wang uzavřel kapitolu s názvem Balenciaga, projasnila kapli Rue de Sèvres v Paříži, kde se modelky procházely kolem dvou bazénů s naprosto čirou vodou. Stejně tak i kolekce působila nadpozemsky, čistě a vstřícně.

Ostatně nenechali si ji ujít ani osobnosti jako například Salma Hayek a François-Henri Pinault a úsměvem gratulovali v závěru samotnému návrháři k jeho úspěšné práci.

Žádné lodičky ani platformy, k této kolekci se hodily pouze lázeňské pantofle. Smyslnost i ležérní sklony provázejí Wanga po celou kolekci. Nádherné košilky, podprsenky i halenky zdobené stužkami. Kalhoty, saka i sukně s výraznějšími záhyby. Hedvábí i bavlna s volánky působící tak lehce, že máte chuť si je okamžitě obléci.

Wang sice jednu kapitolu uzavřel, ale zcela jistě si i díky ní koupil jízdenku na express vlak za dalším velkým módním dobrodružstvím.

                                                                                                 pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram