Čistěte si zuby klackem - má to smysl!

Čistěte si zuby klackem - má to smysl!

Kupujete čím dál tím promyšlenější kartáčky se spoustou štětin a barev a pak zjistíte, že ti největší frajeři si už nějakou tu chvíli čistí zuby klacíkem. No vážně. My víme proč!

Přírodní kartáček YONI je klacíkem ze stromu Salvadory perské, tvořený drobnými vlákny, která při správném použití velmi účinně odstraňují plak ze zubů, aniž by narušovala sklovinu či dáseň. S použitím tohoto kartáčku jednoduše docílíte efektu vyleštěných zubů. Ptáte se - a co zubní pasta? Ta není zapotřebí. Chemické složení kartáčku, tedy klacíku, je totiž samotnou přírodou jako na míru vytvořené pro zdravé zuby. Čerstvý kartáček je velmi šťavnatý a plný léčivé silice. Ta neutralizuje pH a spouští v ústech chemickou reakci, při které se vylučují látky remineralizující sklovinu a přirozenou vitalitu zubů. S kartáčkem si navíc můžete zakoupit i stylové skleněné pouzdro české výroby s potiskem květu života.

Přírodní kartáček má spoustu skvělých vlastností a obyčejné i drahé plastové kartáčky na plné čáře poráží. Zuby bělí, odstraňuje z nich pigment, hubí bakterie, které způsobují zubní kazy, neutralizuje nepříjemný zápach z úst, pomáhá předcházet aftům a spouští přirozenou remineralizaci skloviny. A co ještě? Umožňuje vám čistit si zuby kdykoli, kdekoli a bez vody... To je pádný argument pro jeho koupi, ne? Chlubí se 100% recyklovatelností a ve výsledku vás čištění zubů vyjde levněji než s běžnými kartáčky a zubními pastami. Sehnat ho můžete v nejrůznějších zdravých obchodech a také jednoduše pár kliky na e-shopu.

Značka Yoni potěší příznivce kvalitního designu, na Czech Design Weeku vyhrála cenu za nejlepší instalaci! Značka nabízí i vajíčko na cvičení pánevního dna, které léčí bolesti zad, inkontinenci, menstruační bolesti, špatné držení těla i špatnou funkci břišních svalů. Je vyrobené z polodrahokamu a koupíte ho za šest set korun.

Kartáčky i speciální vajíčko koupíte na stránkách YONI.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram