Co byste měla stihnout do léta

Co byste měla stihnout do léta

Než se do našich tváří opřou první opravdové sluneční paprsky a naše bosá chodidla pocítí měkký trávník, vyhřáté kameny nebo se zaboří do písku, je třeba pár věcí zařídit. A něco nakoupit. 

1. Překontrolujte výbavu vaší domácí lékárničky. Abyste byla připravená na léto, neměla byste postrádat opalovací krémy, přípravky po opalování, na spálení, léky tišící bolest a zažívací problémy.

2. Ujistěte se o platnosti cestovního pasu případně občanského průkazu v případě, že se chystáte vycestovat. Ještě je čas, nechat si vystavit nový doklad. 

3. Protřiďte si šatník. Ukliďte do zadních a horních polic zimní oblečení a udělejte si pořádek v tom, co máte na léto z loňska a co musíte dokoupit.

4. Vyražte na nákupy a sežeňte kousky, které jste po třídení šatníku zjistila, že vám schází.

5. Vyzkoušejte si plavky, které máte doma. Pokud vám nesedí, vyšisovalo je sluníčko nebo už jsou vytahané, mrkněte se po nových.

6. Uspořádejte si letní obuv. Neměly by vám chybět pevné tenisky, sandálky na nízkém podpatku a jedny elegantnější letní střevíčky.

7. Podívejte se, jestli máte alespoň dvě přikrývky na hlavu. Vždy se vám může s tou první něco stát, potřebujete mít ještě náhradu. Kvůli svému zdraví.

8. Zařaďte do své denní rutiny bezoplachovou péči o vlasy proti slunečnímu záření a makeup s SPF ochranou.

9. Doplňte si plážovou výbavu. Žabky, pareo, plážovou tašku a sluneční brýle. 

10. Sepište si seznam knih, které si chcete během léta přečíst. 

scrrubing.in

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram