Co darovat na Vánoce o něco lepší ponožky?

Co darovat na Vánoce o něco lepší ponožky?

Nemyslíme tím zrovna hezčí vzhled, ale funkci, kterou se adjustační ponožky chlubí - pomáhají navracet postavení chodidla do správné polohy. 

V době, kdy téměř každý člověk má problémy s chodidly, snad není nic lepšího, než se díky drobnému dárku snažit druhému s jeho problémem pomoci. Adjustační ponožky slouží především jako prevence, ale vyplatí se nosit i těm, které už nějaký problém trápí. Tyto speciální ponožky uvolňují napětí z chodidel, zmírňují bolesti a navrací prsty do správných pozic. Dokážou to díky speciálním výplňovým polštářkům mezi jednotlivými prsty. Nejsou ale vhodné na běžné nošení, slouží jako terapeutická pomůcka na chvíle, kdy jsou vaše nohy v klidu - tedy nejlépe vleže nebo vsedě.  

Adjustační ponožky se dají využívat ke zlepšení stavu vbočeného palce, křivých a stísněných prstů, oteklých nohou, kuřích ok nebo třeba křečí. Pokud netrpíte žádným z těchto problémů, pak možná máte jen unavené nohy třeba z nošení nevhodné obuvi, špatného držení těla, chození na vysokých podpatcích, dlouhého chození nebo neustálého postávání. Znamenají v první řadě prevenci a v druhé pomoc od problémů, které máme tendenci přehlížet. A Vánoce bez ponožek, by ani nebyly Vánocemi. Tak ať mají letos i přidanou hodnotu!

PS: Máme pro Vás slevu. Pokud si budete chtít objednat adjustační ponožky pro sebe, nebo je darovat, využijte 15% slevy po zadání kódu moda15.

pro-nozky.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram