Co je SHROBING a jak na něj?

Co je SHROBING a jak na něj?

Shrobing je jedním z posledních trendů street style sezóny a je tak stylový, že si ho i vy zamilujete! Říkáte si, co to vlastně je?

V první řadě bychom měli poděkovat fashion designerovi Demna Gvasalia, protože právě on přišel s “shrobingem”, tedy odhaleným ramenem. Tenhle pětatřicetiletý sympatický designer a módní návrhář už má za sebou zajímavé a úctyhodné úspěchy, jako je třeba vedení designového týmu Louis Vuitton. V  současné době je kreativním ředitelem značky Balenciaga a hlavním návrhářem značky Vetements.

Právě během uvedení kolekce podzim/zima 2016 značky Balenciaga se shrobing ukázal poprvé a odstartoval tak nejnovější trendy street style, který si oblíbil celý svět a zdobí teď skoro všechny hvězdy na světových týdnech módy Fashion week.

Co to shrobing je?

Shrobing je slovo, které zní možná složitě, ale značí naprosto jednoduchý uvolněný styl, který odhaluje vaše ramena. Neznamená to však, že musí být ramena “nahá”, ale znamená to, že vaše vrchní oblečení, ať už bundička, svetr, kabát nebo cokoli jiného máte z ramen spadlé. Vzniklý kontrast vypadá v závěru tak zajímavě a vábně, že mu v podstatě nejde odolat.

 

Jak na něj?

Jak jste jistě pochopili, tak na shrobingu není nic těžkého a zvládnete ho levou zadní i vy. Stačí, když si kabát, bundičku, svetr, sako nebo jakýkoli svršek necháte spadnout pod ramena a už z vás bude módní ikona. Dejte si však pozor, protože shrobing s některým typem oblečení či materiálem nevypadá dobře a vy byste v závěru moc neoslnila, ba naopak.

Inspirujte se přiloženými fotografiemi a zaveďte tento módní styl i u vás. Vsadíme se, že ho skoro nikdo nezná a vy máte výhodu, protože vy ano!

Zdoj:bangbangblond , hollywoodreporter

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram