Co ještě nevíte o spolupráci Balmain x H&M? Kromě oblečení se blíží i nový parfém!

Co ještě nevíte o spolupráci Balmain x H&M? Kromě oblečení se blíží i nový parfém!

"Být součástí H&M je více než být jen součástí módy samotné. Je to šíření mé vize a práce po celém světě," nechal se slyšet návrhář Olivier Rousteing.

Ještě před módní přehlídkou, která Balmain x H&M uváděla, odpovídal Olivier Rousteing na všetečné otázky ohledně celé spolupráce. Krásně mluvil například o jednání ohledně jednotlivých kousků: „Já jsem byl nenasytný - chtěl jsem ještě víc a víc a víc. Designéři H&M souhlasili, ale mírnili mě a říkali: víc je skvělý nápad, ale přeci jen trochu ubereme.”  

Naučil jsem se toho mnohem více, než jsem předpokládal. Především z pozice návrháře. Protože v momentě, kdy potřebujete dodržovat nějakou cenovou linii, musíte nad tím celým hodně přemýšlet a o dost víc pracovat. Pro mě byly prioritní luxusní materiály a výborná krejčovská práce,"dodal ke spolupráci. "Já jsem H&M generace. Má první bunda byla odsud. A právě H&M je řetězec, se kterým jsem vždy chtěl spolupracovat. Díky němu můžu teď šířit svou vizi do celého světa!

Rousteing se rozpovídal i na téma dnešního trendu v technice - sociálních sítích: „O mně je známo, že jsem milovník Instagramu. Je to pro mě cesta k větší upřímnosti na poli módního průmyslu než módní časopisy. Když se totiž lidem líbí moje práce, sledují mě na Instagramu, když se jim nelíbí, nesledují mě. Zároveň sociální sítě nutí módní magazíny, aby ukazovaly módu více věrohodně. To je podle mého, správný přístup."

Zákulisní informace o nadcházející kolekci

1   Olivier Rousteing chtěl kratší sukně 

2   Podpatky měly být ještě vyšší - alespoň o dva nebo tři centimetry

3   Kolekce oblečení není vše, co spolupráce přináší...

Přichází i parfém, ale dá si načas

Aktuálně H&M vypustilo do světa další informaci. Kolekce oblečení totiž není vše, co spolupráce přináší. Zhruba o měsíc později Balmain x H&M uvede na trh vlastní parfém. Tento krok se jeví jako velice chytrý a strategický- zajišťuje, že o exkluzivní kolaboraci neztratíte zájem ani po určité době. Parfém dodá vašemu novému Balmain looku ten správný šmrnc a přijde právě včas - před Vánoci. Do prodeje se dostane 3. prosince v naprosto noblesním zlato-černém balení! 

fashionista.com ; fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram