Co na sebe, když venku prší a nechce přestat? I do deště to jde stylově!

Co na sebe, když venku prší a nechce přestat? I do deště to jde stylově!

Ulice města smáčí déšť, na chodníku rostou kaluže a je jasné, že balerínky a kožená bundička ten den stačit nebudou. Ale co jiného si tedy obléct?

Když začne ráno nečekaně pršet, nevěřím tomu, že jsme jediní, koho to nepotěší. Už vůbec ne, pokud máme vymyšlený kompletní outfit a teď ho prostě nestíháme přetransformovat do "dešťové podoby".  A tak není od věci mít v šatníku naprostý základ pro dny, kdy se rozprší a zdá se, že vůbec nepřestane. 

Tím hlavním must-have je pláštěnka. Pršiplášť. Nebo prostě nepromokavý kabát. Pršipláště se pomalu začínají objevovat v podzimních sortimentech módních značek, ale na ten pravý boom, kdy jich všude bude plno, si ještě minimálně rok počkáme. Nelekejte se, nejde o sluníčkově žlutý igelit s kapucí. Ten nejkrásnější pršiplášť jsme našli na answear.cz a jeho stylová šedá s modrým podtónem nás prostě nenechala chladnými! 

 
Pršiplášť Milov 1 899 Kč ; Kabát Answear 1 669 Kč

Designéři dokáží pršiplášť dokonale propracovat a od klasického trenchocoatu se nakonec liší jen použitým materiálem.

Druhou základní záchranou v deštivých dnech jsou holínky. Přiznáváme, náš výčet začíná znít stejně děsivě jako seznam na letní tábor, ale i v tomto případě mluvíme o zcela jiných holínkách, než jakými jsou vybavovány děti do lesa. Byť už se pár let nosí pěkné holínky s mašličkami, kytičkami nebo puntíčky, my jsme se zaměřili na eleganci a styl na prvním místě. A tak náš souboj nejstylovějších holínek vyhrál zástupce Tommy HIlfiger a Gant. A co jsme si na nich oblíbili nejvíce? Ty nádherné podzimní odstíny!

 
Gant 1 629 Kč ; Tommy Hilfiger 2 399 Kč

Deštníky mají od října až do prosince své místo v dámské kabelce snad nepřetržitě. Je jen málo dnů, kdy nespadne ani kapka. A tak si vybírejte takový deštník, který vás nejen ochrání před (ne)čekanou přeháňkou, ale který vás potěší i na pohled svým stylovým pojetím.

 
Puntíkatý Lindy Lou 499 Kč ; Deštník Blooming Brollies 1 079 Kč

answear.com ; zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram