Co na sebe v bláznivém jarním počasí?

Co na sebe v bláznivém jarním počasí?

Také každé ráno zažíváte u své skříně pocit, že nevíte, co na sebe? Není to však jen kvůli tomu, že se vám zdá, že nic nemáte, ale především za to může to bláznivé počasí, kdy nevíte, jak vlastně bude!

Jsme tady od toho, abychom vám pomohli! Máme pro vás několik zajímavých nápadů, jak se obléci do jarního bláznivého počasí. Od teď nemusíte oficiálně panikařit u šatní skříně, ale budete v klidu přesně vědět, po čem sáhnout. Pojďme se podívat, jak na to!

Bílé džíny

V teplých měsících není nic lepšího, než bílé roztrhané džíny, které zkombinujete v podstatě s čímkoli. Stačí, když si oblečete bílé tričko, bundičku a tenisky. Podívejte se na inspiraci od Lucy Williams, která nás dostala svou hadí bundičkou.

Šaty v kombinaci s džíny

Největší trend, který jsme mohli vidět během Fashion Weeku po celém světě. Vrstvení šatů přes džíny nás překvapivě dostalo. Jedná se totiž o jednoduchý styl oblékání, který se dá nosit po celý rok. A když se venku udělá hezky, prostě si sundáte kalhoty. Není to super?

Kotníkové boty

Možná že už jste je uklidila do skříně a pokud ano, tak je zase vyndejte. K džínům vypadají skvěle a do toho všelijakého počasí se hodí. Inspirujte se outfitem Roberty Benteler.

Bílá košile

Bílá v tomto období prostě jede. Kdy jindy nosit krásnou hedvábnou košili než právě na jaře? Spárujte ji s úzkými džíny, černými lodičkami a s elegantním kabátkem. A jestli chcete outfit nějak zvýraznit, sáhněte po červené rtěnce a červené kabelce.

Modrá košile

Pokud nemáte ráda bílou klasiku, oblečte se do modré. Hodí se ke všemu, rozzáří vás a i váš outfit. 

Tak co na naše tipy říkáte?

 

pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram