Co obléká Bruce Wayne?

Co obléká Bruce Wayne?

Ben Affleck coby Bruce Wayne v novém trháku Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti oblékne módní trendy italské značky Gucci.

Mezi filmové trháky, jež nás tento týden lákají do kin, patří bezpochyby snímky jako Čarodějnice, Já, Olga Hepnarová, ale především další z pokračování oblíbených marvelovek, které proti sobě v roce 2016 staví dvě nejoblíbenější akční postavy ve snímku Batman Vs Superman: Úsvit spravedlnosti.

Zatímco Henry Cavill coby Superman nás už asi krom nadpozemsky velké síly a schopností, které by mu mohl nejeden z nás závidět, ničím dalším nepřekvapí, Ben Affleck v roli Bruce Waynea, jež po setmění obléká superhrdinský háv s netopýrem na hrudi se jistě vytasí s dalšími mnohem účinnějšími a oku lahodícími výdobytky nejmodernější techniky.

Když ale Bruce Wayne zrovna nesvádí lítý souboj s podsvětím a temnými silami, vede velmi pestrý společenský život. A jak jinak vyrazit mezi smetánku, nežli ve stylovém ohozu. Proto Ben Affleck coby Batman krom bohatého arsenálu ukáže i svou pestrou garderobu, kterou ho do nejnovějšího akčňáku Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti vybavil italský módní dům Gucci, který jednu z nejvýraznějších postav pochmurného města Gotham City oblékl od hlavy až k patě.

Oblek značky Gucci si Ben oblíbil natolik, že jej neodložil ani po natáčení a několikrát jej oblékl i při oficiálním uvedení snímku do kin.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram