Co oblékly česko-slovenské krásky na ples sezóny?

Co oblékly česko-slovenské krásky na ples sezóny?

6. ročník Česko – Slovenského plesu se konal v Obecním domě za účasti známých osobností. Hlavní ozdobou večera byly české a slovenské krásky. Jaké róby oblékly na tento vrchol plesové sezóny?

6. ročník plesu sezóny se nesl v duchu romance, noblesy a oslav 30. výročí sametové revoluce. Večerem provázel jeden talentovaný umělec za druhým. Od úvodního zahájení v podobě opery Rusalka „Měsíčku na nebi hlubokém“ sopranistkou Janou Šrejma Kačírkovou za doprovodu harfistky Kataríny Šefčíkové, přes baletní číslo Romeo a Julie pod taktovkou Baletu Národního divadla Brno, po hudební vystoupení legendy Hany Zagorové, skupiny NO NAME, Celeste Buckingham, Moniky Bagárové, Terezy Kerndlové a dalších. Nedílnou součástí byl také folklorní soubor Limbora, který je každoroční stálicí.

K tak významnému plesu neodmyslitelně patří krásky České Miss v čele s Českou Miss 2015 Nikol Švantnerovou, Českou Miss Earth pro rok 2015 Karolínou Mališovou, blogerkou a Českou Miss World 2016 Natálií Kotkovou a svým půvabem nešetřila ani Česká Miss Earth roku 2013 a moderátorka Monika Leová či moderátorka a Česká Miss 2013 Gabriela Lašková.

Karolína Mališová zářila v červené flitrované róbě s rafinovaným výstřihem a dlouhými rukávy od návrhářky Jany Pištějové. Karolína zvolila k červené eleganci zlaté doplňky v podobě pásku, visacích náušnic a psaníčka Yves Saint Laurent. Jemný make-up a stažený uzel dodal celému vzhledu tu pravou noblesu. Nikol Švantnerová oblékla rudé bohaté šaty s vlečkou z dílny sourozenců Ponerových. Nikol šaty korzetového střihu z hedvábného dupionu doplnila temně růžovým sametovým psaníčkem a lodičkami do špičky s vyšitými kameny Preciosa od totožných autorů. Obě dámy zdobily nádherné diamanty ALO diamonds.

Moderátorky Gabriela Lašková a Monika Leová vynesly modely od Tatiany Kovaříkové. Gabriela se třpytila ve zlaté splývavé róbě bez ramínek. Celý svěží a čistý look doplnila krémovým psaníčkem, jemnými peckami do uší a dokonalým make-upem. Monika oproti Gabriele sáhla po černé klasice, ale rozhodně nezůstávala vzhledem k černé barvě v pozadí, ba naopak. Spadlá ramínka, detail mašle na boku a vysoký rozparek tvořil velmi originální a výraznou róbu.

Značku Poner také oblékla manželka herce Martina Dejdara, Daniela. Černobílé šaty ve spojení sametu a kaskádové krajky se vyjímaly s detaily v podobě průřezu v dekoltu, brože a romantickou mašlí v pase. Slovenské sestry a zpěvačky Daniela a Veronika Nízlová nezradily výběrem stejných šatů. Aspekty jako černá a bílá barva, krajka a výrazný výstřih zdobily tyto krásky.

Blogerku a Českou Miss World 2016 Natálii Kotkovou naprosto charakterizovaly šaty od módní návrhářky Beáty Rajské, vytvořené ze vzdušné, lehké látky s barvou oceánu. Šaty podtrhovaly ženskost vázáním na krku a volnými zády. Volné lokny a stříbrné doplňky v podobě střevíčků s volnou špičkou, psaníčkem a jemnými šperky doplnily tento vzdušný, romantický outfit blogerky. Na romanci také vsadila československá herečka Andrea Růžičková, která oblékla světlé šaty s průsvity a vrstvením v boho stylu z butiku OUI boutique Prague a také moderátorka Inna Puhajková, která ve zlaté róbě od Sandry Mark vypadala jako antická bohyně.

Nejvýraznější róbou večera byla rozhodně od Jany Pištějové, kterou vynesla modelka Andrea Verešová. Smaragdová okázalost zdobená krajkou a decentními flitry se nesla v celém duchu večera.

Zdroj: Česko - Slovenský ples; Peter Frolo; Miňo Debnár

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram