Co se naučit od studentských outfitů

Co se naučit od studentských outfitů

Jsou mladí, veselí a tvrdohlaví. Studenti. Možná všichni tací nejsou, ale část se jich přesně taková najde. A věřili byste, že dospělí od nich mohou čerpat inspiraci? Pojďme se podívat jak.

1   TENISKY 

Po většinu času se zdají být jako nepsaná školní uniforma. Pro svou pohodlnost a obrovskou škálu značek, velikostí i barevných provedení jsou tenisky mezi studentkami snad nejoblíbenější obuví vůbec. Vezměte si z toho příklad a nasaďte svému outfitu sportovní nádech při občasné výměně balerín a kotníkových bot za sportovní tenisky.

2   LEGÍNY

No upřímně, stejně jako téměř nikdo, ani studenti legíny nosit neumějí. Ale nebojí se jich a občas se mezi nimi najdou jedinci, kteří v jejich kombinování září. Oproti studentům máte ten benefit nadhledu a zkušeností, tak víte, že povolené jsou, ale na kombinování opatrně. Ostatně na téma legín jsme vám už radili.

3   ŠPERKY 

Výrazné náušnice, několik náramků na jednom zápěstí a mohutné prsteny. Rozhodně se nezdobte vším najednou, ale pokud maximum vašich šperkových experimentů zaznamenává jeden Pandora náramek, náušnice od babičky nebo snubní prstýnek, můžete se přeci jen trochu odvázat. Trend vícero náramků je stále tady a řetězce navíc prodávají už předem zkombinované sety. 

4   MIKINY 

Přiznejme si, kolik žen nosí do práce mikiny? Ale pokud nemusíte dodržovat striktní dresscode, kde jste kdy četla, že mikina se do práce nehodí? Ta neonová sportovní s odvětráváním a reflexními prvky bude opravdu lepší, když zůstane doma. Zato trendy oversized mikiny z jarních kolekcí si místo ve vašich pravidelných kompletech jistě zaslouží.

5   DŽÍNY

MUST HAVE. A nejoblíbenější kalhoty na světě. Studenti nejčastěji dávají přednost upnutým skinny střihům v tmavě a světle modrém odstínu. A my jsme pro, abyste minimálně zmíněné dva druhy elastických slimek oblékala do práce také. S černým sakem a bílou košilí budete aspirovat na nejvíc šik dámu na oddělení. 

foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram