Co vám na podzim nesmí chybět v kabelce

Co vám na podzim nesmí chybět v kabelce

Začalo sychravé počasí a s ním období svetrů a stále větší touha zůstat doma na gauči s teplým čajem. Pokud ale doopravdy ven musíte, podívejte se na seznam věcí, které byste měla mít ve své kabelce.

Jelení lůj. Samozřejmě ho můžete zaměnit za krásnou hydratační rtěnku (třeba od Chanelu), ale při změně počasí si potřebujete promazávat rty několikrát denně. Navíc rtěnkou si jen tak nemůžete namazat i odřený nos, který jste si způsobila neustálým smrkáním. Ano, takže do kabelky taky nezapomenout strčit kapesníčky.

Sluneční brýle. Pro jistotu. Asi je nebudete potřebovat. Ale pro jistotu. A protože už se zahalujeme do kabátů a většina našich doplňků vidět není, nebojte se odvázat a zkuste nějaké trendy kousky. 

Deštník. Samozřejmě funguje pravidlo, že když ho zapomenete doma, zákonitě prší, když ho máte s sebou, tak nespadne ani kapka. Ale nejenom skauti jsou vždy připraveni, zvlášť když máme takovou velkou škálu lehkých a skládacích deštníků. Kdo plánuje delší pobyt venku, rozhodně by měl zvážit koupi pláštěnky, holínek a jiných nepromokavých částí šatníku. Krásné oblečení do města nám nabízí dánská značka Rains, u nás dostupná třeba u Freshlabels.

Nová kniha, kterou si budete číst právě na tom gauči, až nebudete muset ven. My doporučujeme Teorii podivnosti od Pavly Horákové, kdo má rád poezii, ten ocení Pernambuco Ivana Wernische. A pokud chcete využít ty kapesníčky, co máte kvůli rýmě v kabelce, tak si můžete poplakat u Hany, knihy, kterou napsala Alena Mornštajnová.

Také by vám v kabelce neměly chybět nasbírané kaštany, natrhnuté lístky z kina nebo divadla a keepcup na teplé nápoje. Protože už si nikdo přece dobrovolně jednorázové kelímky nikdy nevezme, ne?

 

foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram