Co zatím víme o přehlídce Victoria's Secret?

Co zatím víme o přehlídce Victoria's Secret?

O Victoria's Secret Fashion Show píšeme každý rok. Co nás během letošní přehlídky čeká a nemine?

Každoroční módní přehlídka značky spodního prádla Victoria's Secret se nezadržitelně blíží. Co o velkolepé show prozatím víme?

Victoria's Secret prozatím prozradilo, kdo na přehlídce vystoupí jako hudební pozadí celé show. Někdo zůstává z minulých ročníků, další interpreti jsou noví. Značka si oblíbila zpěvačku Rihannu, která se po odzpívané show v roce 2012 vrací i letos. Nováčkem je zpěvačka Selena Gomez a zpěvák The Weeknd. Přehlídka se bude konat v New Yorku - Victoria's Secret tak letos se svými modelkami nikam cestovat nebude, a vrací se domů. A jsme zvědaví, zda účast The Weekend skutečně souvisí s tím, že má letošní přehlídku jít jeho přítelkyně Bella Hadid. Připojil by se tak k Sealovi, který během show na pódiu zpíval Heidi Klum a Adamu Levinovi, jenž před pár lety svým vystoupením podpořil bývalou přítelkyni Anne Vyalitsinu. 

O účastnících se modelkách ale zatím mnoho informací není. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo či Candice Swanepoel, letité stálice přehlídek, by se na přehlídce měly objevit i letos. Určitě se neobjeví Karlie Kloss a Doutzen Kroes, které od značky tento rok odešly. Dohady se vedou hlavně o nových tvářích - komu se letos poštěstí zaujmout na castingu a odchodit tuto prestižní přehlídku?

Foto: zimbio.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram