Co by ženy měly nakupovat v pánském oddělení?

Co by ženy měly nakupovat v pánském oddělení?

Dnešní dámské trendy jsou muži posedlé. V boyfriend střihu se vyrábí na co si ukážete a pánské prvky do outfitů ženy zařazují běžně. Proč tedy nenakupovat rovnou v pánském? 

Pánská móda nošená ženami je opravdu populární. Obchody jsou přeplněny triky, topy, košilemi i kalhoty v boyfriend střihu a už to trvá několikátou sezónu. Většina svetrů se pyšní cedulkou oversized a jednoduché kousky inspirované mužským stylem ženy kombinují dohromady v duchu minimalismu. A pokud se tento trend už tolik rozšířil, proč při příštích nákupech nezavítat rovnou do pánského oddělení?

Business košile
Pro muže jsou to košile vhodné do společenských kalhot a džínů, vždy nejlépe pod sako. Oblékne-li takovou košili žena společně s džínami, okamžitě se tím mění celkový vzhled outfitu. Spíše než do buisness looku budete obléknutá ležérně a nesejde už ani na tom, zda-li k bílé košili a modrým skinny džínům obujete lakované červené lodičky nebo černé balerínky. 

Oversized svetr
Nákup pánského puloveru by Vám mohl zkrátit nekonečné hodiny strávené nad hledáním pravého oversized svetru v dámském oddělení. Navíc není vyjímkou, že pánské svetry jsou zpracované z kvalitnějšího materiálu, který se třeba dokáže obejít bez pucků hned po druhém nošení nebo vytahaných rukávů. 

Opravdové Boyfriend džíny
Pokud se vám tolik líbí móda širších a kratších nohavic, která se skrývá pod honosným názvem boyfriend cut, neshánějte takové džíny na stojanech s dámskými kalhoty, ale zajděte rovnou k regálům pánským. Ovšem není vyloučeno, že je možná budete muset trochu ohrnout nebo zúžit v pase. 

Flanelová košile
Zkuste navštívit třeba Marks&Spencer, pokud hledáte kostkovanou košili, která nebude v pase projmutá a knoflíčky ji nebudou končit uprostřed hrudníku. Naopak zkuste vyzkoušet nějakou flanelku z pánského a uvidíte, že naše slova se vyplní. Nejenže vám nezůstane netknutá ležet v šatníku, vy v ní budete chodit na nákupy, oblékat přes šaty, zastrkávat do džínů a nakonec ji oblékat i do práce místo kardiganu. 

Pánské hodinky
Jsou jedním z nejstarších mužských kousků, které nechybí ani v šatníku ženy. Na subtilním dámském zápěstí se totiž výrazný ciferník přímo vyjímá. Zkuste k němu přidat ještě pár jemných náramků a uvidíte, že váš outfit hned ožije.   

Zdroj: stylecaster.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram