Coffee styl oblékání

Coffee styl oblékání

Jestli netušíte, oč se jedná, tak jde o velmi jednoduchou věc. A to obléci se do bílých, hnědých a černých barev, tedy barev kávy. Kdo by kávu nemiloval? Obklopte se jí i ve svém šatníku.

Jsme tím, co nosíme, tak proč nenosit to, co nás symbolizuje? Patříte mezi jedince, kteří si bez kávy nedovedou představit den? Dáváte přednost našlehanému latte, slabšímu cappuccinu nebo černému espressu? Barvy o lidech mnohé prozrazují, ale pokud máte raději ne příliš výrazné, pak je tento styl přesně pro vás.

Symbolika barev

Bílá barva znázorňuje čistotu a nevinnost, s kombinací hnědé barvy je perfektní. Pokud ji chcete nosit samotnou, může působit chladně až nepřátelsky. Hnědá symbolizuje sílu, spolehlivost a přírodu, jde o uklidňující tóny. Tmavší odstíny zase značí serióznost a loajalitu. Hnědá byla sice dříve barvou rolníků a dělníků, ale dnes je vše jinak.

Černá patří mezi neutrální tóny a hodí se ke všemu. Můžete si ji vzít kamkoliv a neuděláte chybu – možná jen svatba je výjimkou. Černá barva působí seriózně, klasicky a většinou sluší opravdu všem.

Kávový styl

Je libo kávu s sebou nebo na sebe? Nebojte se kombinovat zemité tóny s bílou zářivou barvou. Je to skvělá volba pro jarní dny. Pokud patříte mezi klasické ženy, které mají plnou skříň, ale i tak neví co na sebe, pak si tento styl zamilujete. Bílé tílko nebo triko má doma asi každý, hnědé kalhoty či sukni k tomu a dílo je hotovo. Barevné kombinace můžete střídat nebo si zvolit jen jednu z nich. Je jedno, jakým barvám dáte přednost nebo jestli odstíny spojíte, ale pointa je jasná. Nechte se inspirovat kávovým stylem.

Zdroj foto: Pinterest.com, Pixbay.com, Unspalsh.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram