Converse Fall/Winter 2015

Converse Fall/Winter 2015

Nestíháte sledovat módní novinky ze světa Converse? Nevadí, my vás do nich zasvětíme. Are you ready? 

Značka Converse představuje kolekci tenisek a oblečení Chuck Taylor All Star pro sezónu podzim/zima 2015 inspirovanou klasikou i designovými novinkami.

Modely v ní obsažené jsou odvážným mixem barev a materiálů pečlivě volených zvláště pak pro toto nehostinné období.  Velký důraz je kladen především na detaily, styl a funkčnost. Materiály a prvky jako kvalitní kůže, podrážky, teplá kostka, guma, kožíšky i canvas do nových Chuck Taylor All Star vás udrží ve hře ať se děje co se děje.

CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR BREA

Kožený street model, který vychází z designu 80. let, má trendy suchý zip a prodloužený měkký jazyk. Tento design je dokonalou kombinací módy a sportu.

Současně se i nadále inspirují ikonickými osobnostmi. Proto zde nechybí ani nadčasový design inspirativního umělce Andy Warhola, úpletový styl italské značky Missoni nebo vlněné kostky Woolrich.



Za zmínku ale rozhodně stojí i oblíbená kolekce Converse Chuck Taylor Rubber, která přichází se zábavným oživením barevných stylů a tentokrát představuje i nové dámské modely All Star Hi-Rise Boot Rubber – ultra vysoké zimní celokožené tenisky, stylové boty ideální do sychravého a chladného počasí.



 

Zdroj: Converse

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram