CONVERSE MY STORY: ŽENY ŽENÁM

CONVERSE MY STORY: ŽENY ŽENÁM

Mladé, odvážné, nezávislé. Přesně takové jsou ženy, které skrze ikonické Converse ukazují světu, kým doopravdy jsou. Nová kolekce, jejíž název My story je vepsán na každém modelu, září výraznými barvami a dodá vám kuráž vykřičet do světa i váš příběh.

My Story

Kolekce je inspirovaná příběhy mladých žen, které se nebály vystoupit z řady a ukázat, že mají co říct. A kdo jiný by se do jejich role dokázal lépe vcítit než právě samy ženy. Kolekce tak vznikla výhradně pod taktovkou žen z týmu Converse a vysloužila si dodatek ženy ženám.

V kolekci nechybí ani oblíbený model Chuck Taylor All Star v provedení na platformě doplněný o barevné nápisy ve stylu celé kolekce.

 

Všechny modely Converse dostaly nový design plný sytých barev a výrazných, ručně psaných grafik. Ikonické Chuck Taylor All Stars přichází hned ve čtyřech provedeních. Ručně psané nápisy zdobí nejen celé tělo modelu, ale i podrážku. Na své si přijdou jak milovnice klasických tónů, tak i odvážlivkyně, které se nebojí barevných kombinací. 

Vysoký model Chuck 70 je nepřehlédnutelný díky svému zářivě růžovému a žlutému tělu s černými nápisy. Fanynky minimalismu sáhnou po univerzální bílé variantě s černými tkaničkami.

 

 

Kolekce Converse MY STORY je nyní dostupná u vybraných prodejců.

 

Více o aktuálních kolekcích Converse 
Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram