Conversky v jedinečném designu Andy Warhol a Missoni

Conversky v jedinečném designu Andy Warhol a Missoni

Dvě jména světového formátu opět vtiskla teniskám Converse svůj jedinečný rukopis v podobě klikatých vzorů a zábavného sítotisku v trendy retro stylu.

Klikaté vzory a práce se sítotiskem... kdo se za tímto rukopisem asi skrývá? Dvě jména, která otiskla svůj typický design do kolekce Chuck Taylor All Star Missoni a Chuck Taylor All Star Andy Warhol.

Andy Warhol, výjimečný americký umělec 20. století, vyzval celý svět, aby se na umění díval jinak. Pro něj nebyly Converse tenisky pouze námětem pro malbu, ale i plátno samotné. Ve svém studiu si upravoval vlastní tenisky Chuck Taylor All Star formou sítotisku, a nyní ve spolupráci s Andy Warhol Foundation slaví ikony americké popkultury svůj opětovný debut. Tenisky plné pestrých barev a výrazných motivů jsou k dostání  v nízkém i vysokém provedení.



 

Missoni a jeho osobitý klikatý design přichází ve spojení s kultovní značkou Converse již po několikáté. Tentokrát tvoří základní prvek kolekce Chuck Taylor All Star Missoni. Dva modely nízkého i vysokého střihu vytváří lehce obnošený vzhled ve stylovém retro zabarvení - modro-fialová či růžovo-hnědo-modrá kombinace.

Chuck Taylor All Star Missoni seženete v: urbanstore.cz, destroystores.cz a zoot.cz

Jedinečné CTAS Andy Warhol jsou k dostání v: snowboards.cz, fdsport.cz, footshop.cz, metalshop.cz, topshoes.cz, ipery.cz, urbanstore.cz, slap.cz, foxintrouble.com, zoot.cz a v kamenných obchodech NICO SPA a Streetmarket České Budějovice.

Zdroj: Converse

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram