Cvočky na neposedné ponožky vás budou bavit

Cvočky na neposedné ponožky vás budou bavit

Jak moc si zakládáte na tom, jaké ponožky zrovna máte na sobě? S českou značkou Gråpenger vás totiž začnou ponožky skutečně bavit.

Děsíte se okamžiku, kdy se budete muset na návštěvě zout a nevíte, zda jste si v rychlosti ráno neoblékli zrovna odlišný pár ponožek? Nebo máte také jednu z těch praček, které vždy jen jednu ponožku z páru pohltí a již nenavrátí? To už se vám nestane…

Česká značka se zcela nečeským názvem Gråpenger přináší rafinované řešení. Kromě kvalitních ponožek na ně totiž šijí malé cvočky, které hladové pračce v pohlcení ponožky zabrání. Respektive vám usnadní následné hledání. Cvoček totiž slouží ke spojení ponožek k sobě a to právě před vhozením do pračky.

Majitelé této značky již nebavilo hledat „tu druhou do páru“, a tak přišli s originálním řešením. Ponožky tak vydrží pospolu po celou dobu poté, co je scvaknete k sobě. Nemusíte se bát ani toho, že by se v pračce neposedně rozdělily, to v žádném případě.

A aby značka myslela na všechny, přináší ponožky vhodné pro ženy i muže ve dvou velikostech. Materiál je spojením bavlny z 80 procent a zbývajících dvacet tvoří polyamid, který je především ve špičce ponožky a na její patě. A to z toho důvodu, aby ponožka něco vydržela. Přeci jen, nechtěné dírky se tvoří právě na těchto místech.

Dlouholetá pletařská tradice, kvalita materiálů, které jsou zdravotně nezávadné a zároveň ponožky s certifikací lákají k tomu, abychom už nekupovali ponožky na stánku, ale zaměřili se na podporu českého trhu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram