Další várka Adidasek od Rafa Simonse

Další várka Adidasek od Rafa Simonse

Raf Simons nezahálí. Jen pár týdnů poté, co byl oznámen jako nový kreativní ředitel u Calvina Kleina, dorazila na trh jeho nová kolekce pro Adidas. Perfektní načasování.

Máte-li jméno Rafa Simonse spojené s Diorem, rychle si tuto asociaci aktualizujte. Simons totiž na začátku tohoto měsíce oficiálně přešel na hlavní designérskou pozici do Calvina Kleina, a aby rozruchu kolem jeho osoby nebylo málo, zveřejnil svou další spolupráci se značkou Adidas. Simons už jednu kolekci Adidasek navrhl - pro sezónu Jaro/Léto 2016 - a říkalo se o ní, že je tak ošklivá, až je možná hezká. Obskurní kolekci teď střídá další, mnohem jednodušší a umírněnější. Jako by nám Simons chtěl znovu připomenout, že Diora vyměnil za minimalismus.

Podzimní kolekce botasek čerpá z raných let osmdesátých, a ač obsahuje výrazné barvy, používá je s citem. Kombinace bílé, černé a stříbrné je střízlivým základem, který čas od času rozbíjí tlumená žlutá, červená nebo fialová. Botasky na boku zdobí iniciál Rafa Simonse vytečkovaný do kůže.

Chcete-li ukořistit alespoň jeden pár, počkejte si do konce srpna, kdy se botasky od Rafa dostanou na trh. Vyjdou vás na 330 až 415 amerických dolarů.

Foto: Adidas, gq.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram