Dámská kolekce Marks & Spencer pro sezónu podzim/zima 2014

Dámská kolekce Marks & Spencer pro sezónu podzim/zima 2014

Marks & Spencer představil minulý týden v Londýně novou kolekci ve svěžích barvách pro sezónu podzim/zima 2014. Jaké trendy přinese do zimních šatníků?

Zimní sezóna se vydává novým svěžím směrem hladkých siluet a minimalismu na něžném tónovém pozadí.

Pastely se představují jako klíčové barvy zimního šatníku, doplňují je syté šedivé tóny a neutrální odstíny v luxusním hávu. Kabáty hrají krásnými odstíny chrpové modři, pudrové fialové a tělovými tóny v hravém twistu na eleganci. Představují klasiku v nové podobě.

S velmi ženskou paletou v nové kolekci kontrastují základní blokové barvy a vrstvené abstraktní střihy, zatímco vzory a potisky tomu přidávají na výraznosti.

Tato sezóna podzim/zima se bude odlišovat hloubkou textur. Vrstvené smyslné kůže s umělými kožešinami ve výrazných barvách svádějí k doteku, výsledná koláž doplněná o bohaté výšivky a živé potisky je ale stále velmi šik.

Kolekce pro podzim a zimu 2014 se celá nese v duchu luxusní jednoduchosti. Ta odráží potřeby a touhy současné ženy a současně podtrhuje oddanost značky M&S vůči modernímu designu, nesrovnatelné inovaci a výjimečné kvalitě.

První kousky z kolekce podzim/zima dorazí do prodejen Marks & Spencer v druhé půlce srpna.

Zdroj: marksandspencer.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram