Danny P. vyrábí luxusní pouzdro na iPhone a peněženku v jednom

Danny P. vyrábí luxusní pouzdro na iPhone a peněženku v jednom

Česká značka s velkým úspěchem v zahraničí. A hlavně značka, které se povedlo skloubit design, praktičnost a multifunkčnost do jednoho jediného produktu. Představujeme Danny P. a jejich Slim peněženku. 

Danny P. je značka zakládající si na pečlivé výrobě, ke které designéři používají italskou kůži, kterou už nijak následně neupravují a dokážou tak zajistit, že kůže si s odstupem času zachovává své typické vlastnosti - charakteristickou vůni a patinu. Veškeré výrobní procesy probíhají v České republice i přesto, že velkého odbytu a uznání si vysloužila značka především v USA. Zaměřuje se na výrobu kvalitních kožených obalů na tablety od Apple, Macbooky a iPhony, stejně tak jako tenké pánské peněženky. Svým sortimentem se zdá, že Danny P. míří především na muže, kvalitní obal na iPad ale věříme, že ocení i každá žena jako elegantní dárek.  


Slim peněženka

Tenoučká kožená peněženka je skvělý tip pro muže, kterým záleží na luxusním vzhledu a zároveň s sebou nechtějí vláčet velkou peněženku přecpanou veškerými doklady a kartami. Její ultra tenké provedení vás nechá zapomenout, že ji s sebou vůbec máte v pravou chvíli ale bude při ruce i s veškerými potřebnými dokumenty, které si do ní uschováte.


Peněženka s pouzdrem na iPhone

Ano, vážně. A okamžitě zapomeňte na nevkusné levné koženkové náhražky. Danny P. má ve svém sortimentu hned tři modely peněženek podle řady, do které váš iPhone spadá, a tak nehrozí, že by se tam nemohl vejít, nebo by naopak zevnitř vypadával. Zaručujeme vám, že pokud iPhone a peněženka jsou vaše dva nejvěrnější společníci, pak byste měli vážně zauvažovat nad peněženkou, která levou zadní nahradí i obal na iPhone. A přitom zůstane vysoce elegantní a stylová.


dannypstyle.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram