Dárky ke dni otců na poslední chvíli

Dárky ke dni otců na poslední chvíli

Den otců vychází pravidelně na třetí neděli v měsíci červnu. To znamená na dnešek. Jestliže jste tatínkům nestihli ještě nic koupit nebo vyrobit, pojďte se rychle inspirovat sem…

Stejně jako mámy, mají tátové svůj den. Není sice tak známý jak den matek, avšak neměl by být o nic méně důležitý. I tátové se o nás starají, zajišťují rodinu, pomáhají nám s matematikou a poslouchají naše názory. Jestliže tedy nevíte, co na poslední chvíli pro tátu sehnat, je pár maličkostí, které vyrobíte nebo koupíte jedna radost… A věřte nám, že otcové budou nadšení za blahopřání i s jednodenním zpožděním.

Máte-li doma tátu kutila, zajeďte do nejbližšího obchodu s potřebami pro dům a zahradu, kupte mu nové kladivo a napište na něj originální název. Barvu a štětec seženete na stejném místě a uvidíte, že se rázem z tohoto kladiva stane to nejoblíbenější.

 

Nemusíte ale nikam jezdit, určitě postačí, když tátovi upečete oblíbený koláč či svíčkovou. Nakonec muži milují dobrou kuchyni, tak svého tátu jednoduše dnes pozvěte na oběd či večeři.

 

Napište mu vzkaz. Sdělte mu, proč ho milujete a na co nejraději vzpomínáte. Na to, když vás učil jezdit na kole, na to, když jste spolu sázeli fazoli do školy...

 

Kravatou nikdy žádného tátu neurazíte, vyberte mu pro tuto příležitost nějakou výjimečnou...

 

Vytvořte originální fotokoláž a pořiďte k ní netradiční rámeček. Když přidáte fotky, jak jste vedle svého táty rostli, určitě mu vyloudíte dojetí ve tváři.

Redakce Móda přeje všem tatínkům překrásný den!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram