David Beckham nechává promluvit své tetování

David Beckham nechává promluvit své tetování

Chcete-li se dozvědět něco o životě Davida Beckhama, stačí vám jen trochu umět číst v jeho tetování, které světová celebrita nechává promluvit pro BIOTHERM HOMME.

Jen hvězda světového formátu jakou je David Beckham, dokáže ocenit luxusní a stoprocentně účinnou pánskou kosmetiku, která přináší inovativní a efektivní ošetření pleti.

Také proto bývalá fotbalová star a jeden z nejpřitažlivějších mužů planety sáhl právě po pleťové kosmetice BIOTHERM, vlastněné společností  L'Oréal, s níž si vzápětí plácnul na souhlas, že luxusní pánské kosmetice propůjčí svou tvář, a stane se jejím celosvětovým ambasadorem. To znamená, že Davida budeme opět vídat na plakátech a v televizních spotech.

Pro tuto příležitost David Beckham a značka BIOTHERM HOMME spojili své síly s režisérem Johanem Renckem a společně natočili krátký film s názvem „The Story Of My Life“, který poukazuje nejen na nejnovější produkt značky Force Supreme Life Essence, ale také na důležité milníky v Davidově životě, jenž jsou tuží vepsané do jeho kůže, která si dokonalou péči rozhodně zaslouží.