David Beckham pro H&M “Modern Essentials“

David Beckham pro H&M “Modern Essentials“

Jak by asi měl ve skutečnosti vypadat vysněný šatník Davida Beckhama pro nadcházející jarní sezónu? Dozvíte se již nyní!

Davida Beckhama ve spodním prádle už všichni moc dobře známe a to především díky jeho vlastní kolekci bodywear pro H & M. Jak by ale ve skutečnosti měl vypadat jeho vysněný šatník pro nadcházející jarní dny?

A to už vlastně také víme, díky nejnovější spolupráci s módním řetězcem, pod jehož hlavičkou vznikl výběr “Modern Essentials“ by David Beckham.

Beckham se vrací na místo činu, tentokrát jen proto, aby zvolil a zároveň představil nejvybranější kousky z aktuální jarní kolekce H&M “Modern Essentials“. O tom na kolik je nová kolekce žádoucí nás přesvědčí nejen v připravované kampani, také ale v krátkém videu filmového režiséra Marca Forstera, který má na svědomí třeba i kasovní trhák Quantum of Solace.

 

 

O nejnovější spolupráci David říká, „Jsem nadšený, že jsme navázali na dlouholetou spolupráci s H & M právě tímto výběrem mých oblíbených kousků z kolekce pro letošní jaro. Každý kus je neotřelou klasikou, která ve velkém stylu rozzáří šatník každého muže. Už se nemohu dočkat až společně s H & M odhalíme nejnovější kampaň“