Dejte svému vyvolenému slaďoučkou pusu

Dejte svému vyvolenému slaďoučkou pusu

Nikoliv však tu pověstnou štípanou, ale třeba borůvkovou, mátovou, nebo také čokoládovou. Vaše rty budou neodolatelné, plné chuti a pokušení.

Nechejte v chladných dnech vaše rty roztát a dopřejte jim tu nejsladší péči se Softlips CUBE, který ocení i vaše drahé polovičky, jež se budou chtít na vaše obzvláště chutné rty znovu a znovu přisát.

Drobounké, tudíž velice skladné ledové kostičky v sobě ukrývají unikátní americké balzámy na rty, které vás jednoduše dostanou nejen poutavým balením, ale i svou neodolatelnou chutí. Borůvka & granátové jablko, broskev & mango, jahoda, vanilka, máta, ale nově také čokoláda nebo kokos. Tato bohatá paleta vůní a příchutí dělá z Softlips balzám na rty, který je doslova k sežrání.

Jemně chladivý pocit po nanesení se za okamžik promění na vyživující a hydratační závoj

Softlips balzámy obsahují důležité antioxidanty, bambucké máslo zajišťující dlouhodobou hydrataci a zjemnění, vitamíny A, C, E, které rty regenerují a chrání proti negativním účinkům volných radikálů, ale třeba i poměrně vysoký SPF faktor (15), coby účinná ochrana před slunečními paprsky a zářením.

HYDRATACE, VÝŽIVA, OCHRANA, ZJEMNĚNÍ, ZKRÁŠLENÍ – ALL IN ONE

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram