Delpozo přetváří oblečení v umění

Delpozo přetváří oblečení v umění

Umělecká smršť pro sezónu Podzim/Zima 2016-2017 v podání značky Delpozo nás uchvátila. Jestli Delpozo ještě neznáte, musíte to rychle napravit!

Značka Delpozo možná u nás tolik známá není, ale v zahraničí sklízí velký úspěch. Kořeny má sice v Madridu, nicméně svou novou kolekci pro Podzim/Zima 2015/2016 předváděl její kreativní ředitel Josep Font v New Yorku. A že se bylo na co dívat! Slovo Delpozo si pro příště raději zapamatujte.

 
 

Delpozo trochu rozbilo na Týdnu módy v New Yorku občas se vyskytující monotónnost. Člověk už zkrátka občas dobře ví, co od které značky očekávat, ale od Delpozo? To bylo čerstvým vánkem v seznamu prezentujících značek jak se svým názvem, tak i tvorbou.

 
 

Milujeme všechny ty triky, kterými se nás Josep Font snaží ve své nové kolekci oblafnout. Geometrie, 3D efekt, výrazné barvy, květiny a psychedelické vzory jsou přesně tím, co by člověk v podzimní a zimní kolekci nečekal. Ale všechno takhle dohromady to vypadá skvěle, hned bychom si pro jedny z šatů, z jejichž vzoru se až točí hlava, běžely do obchodu.

 

 

Kolekce je střihově určena pro chladnější měsíce, šaty a sukně tak můžete zahalit do teplých kabátů se širokými rukávy. A ani těm se nevyhýbají Josepovy snahy šokovat - střihem, vzorem nebo barvou. Umělecky jeho novou módní řadu hodnotíme na jedničku s hvězdičkou, tohle je zážitek i jen z fotografií!

 
 
Foto: style.com
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram