Denim, denim a zase denim! Jak ho na jaře nosit a kde?

Denim, denim a zase denim! Jak ho na jaře nosit a kde?

Denim patří mezi ty nejoblíbenější materiály a není se čemu divit, je jednoduchý, stylový a dá se nosit každý den. Navíc jaro modrou barvu miluje, protože přináší pocit klidu a oblečení prostě sluší!

V ulicích lidé prostě milují denim a tak návrhářům nezbylo nic jiného, než s tímto trendem pokračovat. Denim je velkou ikonou mezi druhy textilu, a to právě proto, že už se nosil před x lety. Nyní je již nějakou dobu zpět, ale čím dál tím více se jeho nošení a výroba prohlubuje. Už nenajdete jen klasické kousky, ale i moderní a zajímavé. 

Právě teď nastal čas ho vytáhnout ze skříně či pro něj skočit do obchodu, protože sluníčku džínovina prostě sluší a navíc je víceúčelová a pohodlná, proto je těžké jí odolat. 

Overaly, lacláče

Pohodlnost, styl a radost, to vám dopřeje jak overal, tak i módní lacláče, které si jistě pamatujete z dětství. Na slim fit ale zapomeňte, protože v kurzu je oversize. Máte radost? My obrovskou.

Zdobené džíny

Klasické džíny zkrácené nad kotníky s nějakým vzorem, nášivkami, kamínky, květinami, malůvkami nebo potiskem teď uvidíte asi všude a jsou tak crazy, že jim neodoláte. Koukají na nás většinou už z výlohy, takže si jich (bohužel) nejde nevšimnout a neodnést.

Džínová košile nebo šaty s volány

Džínové košile i šaty jsou fajn. Vypadají dobře, a navíc jsou pohodlné, co říkáte? A co teprve ty s volány, které teď nabízí většina značek? Udělejte ze sebe romantičku a zaběhněte si takové koupit.

Džínová bunda

Klasika, která nezklame. Džínové bundy milovali už naše maminky a tatínkové a my můžeme být rádi, že jsou zase v kurzu. Milujeme na nich jejich styl a využití, které ozvláštní každý outfit.

Denim Trenčkot

Tak když už kabátek, tak proč ne rovnou džínový? Musíte však pečlivě vybírat, aby nevypadal divně a především dobře seděl. Kombinovat ho můžete s neutrálními barvami ale i se vzorem. Fantazii se meze nekladou.

Džínové boty

Džínové boty jsou moderní, stylové a navíc mohou být i pohodlné. Záleží na vás, jaký typ si vyberete, jestli to budou tenisky, lodičky, sandálky nebo třeba kozačky. Ve všem budete za módní divu. 

Džínová kabelka

V neposlední řadě je zde také samozřejmě nezbytný doplněk, jako je kabelka. Ta by neměla chybět u žádného outfitu, protože ho dokáže krásně zvýraznit a doladit. Navíc se hodí naprosto ke všemu, nemyslíte?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram