DERMACOL PŘEDSTAVUJE PODZIMNÍ NOVINKY

DERMACOL PŘEDSTAVUJE PODZIMNÍ NOVINKY

Zajímá vás, jaké novinky si připravila značka Dermacol na tento podzim? Pokud očekáváte něco s vůní skořice, jablka či jiných typicky podzimních tónů, překvapíme vás. Novinky tentokrát voní magnoliemi, citrusy, zázvorem, jasmínem či vanilkou.

Podlehněte vůni svůdné magnolie

Milujete vůni magnolie? K luxusnímu sprchovému krému nyní přibyl tělový olej. V jeho složení najdete lotosový extrakt a směs několika přírodních olejů, jako jsou mandlový, makadamiový, meruňkový, avokádový a olej z hroznových jadérek. Bohatá olejová textura intenzivně vyživuje a regeneruje pokožku, zanechává ji pružnou, vláčnou a znatelně zdravější. Samozřejmě bez pocitu mastnoty. Olej je vhodný po sprchování, koupeli či pro masáž celého těla.


Zdroj: se svolením Dermacol

Flower care opojný tělový olej Magnolie, Dermacol – 139 Kč/100 ml

Luxusní krém na ruce s vůní magnolie je ideální pro vysušené ruce. Obsahuje kombinaci vysoce účinných látek – v jeho složení se nachází až 10 % bambuckého másla, 5 % urey, panthenol, glycerin a olivový olej. Bohatá, ale rychle se vstřebávající textura zajistí pokožce rukou dokonalou výživu, intenzivní péči a doslova opojnou vůni (Flower care opojný krém na ruce Magnolie, Dermacol – 69 Kč/30 ml).

Svěží dávka energie

Vůně energizujícího zázvoru je přesně to, co oceníte během ospalých zimních rán. Nalaďte se na nový den už při ranní sprše s novým sprchovým gelem Aroma Ritual svěží zázvor. Bohatá textura jemně čistí a zároveň hydratuje pokožku těla. Unisex vůně se postará o pocit svěžesti a nové energie.


Zdroj: se svolením Dermacol

Sprchový gel Aroma Ritual svěží zázvor, Dermacol – 69 Kč/250 ml

Sladký závan léta

Nová parfémovaná voda Dolce Identità od Dermacol vám bude připomínat to nejlepší z letních dnů. Její identitu inspirovanou vanilkou a jasmínem doplňují svěží tóny ovoce, mořské vody a elegance cedrového dřeva. Prozařte si sychravé zimní období vůní, která vás zahřeje sladkými vzpomínkami (Dámská parfémovaná voda Dolce Identità, Dermacol – 790 Kč/50 ml).

Perfektní do posledního detailu

Základem dokonalého obočí je precizní vykreslení. Nová ultratenká mikrotužka na obočí Micro styler od Dermacol je tenká jen 1,2 mm, a dokáže tak „doplnit“ i chybějící chloupky. Inovativní VEGAN textura se skvělou výdrží a matným finišem vytvoří dokonalé obočí, které působí přirozeně. Jak na to? Obočí nejdříve vyčesejte pomocí kartáčku, který je součástí balení. Následně pomocí tenké tuhy vykreslete tvar obočí i jednotlivé chloupky. Na závěr obočí opět pročesejte, čímž ho barevně sjednotíte a odstraníte nadbytečnou barvu. Tužka je dostupná ve třech odstínech, neobsahuje parabeny, minerální oleje ani alkohol (Mikrotužka na obočí Micro styler, Dermacol – 199 Kč).


Zdroj: se svolením Dermacol

Perfektní linka nikdy nevyjde z módy

Mikrotužka na oči Waterproof micro eyeliner od Dermacol má tenký, dvoumilimetrový hrot, který přesně vykreslí i tu nejtenčí linku do posledního detailu. Voděodolná a dlouhotrvající textura s bisabololem a vitamínem E vydrží na oku bezchybná až neuvěřitelných 20 hodin. Dostupná je v černé a hnědé barvě. VEGAN (Automatická mikrotužka na oči Waterproof micro eyeliner, Dermacol – 129 Kč).

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram