Designové kabelky propojují kůži se dřevem

Designové kabelky propojují kůži se dřevem

Zoot do své designérské sekce zařadil duo mladých návrhářek Atribut + Lemnia, které vytváří kvalitní psaníčka a kabelky, v nichž kombinují kůži a dřevo. 

ATRIBUT - značka, která vznikla z ryzí vášně a to teprve v roce 2015. Její aktuální kolekce pracuje s odlišností textur a materiálů. Právě proto nové kabelky a psaníčka kombinují měkkou a poddajnou přírodní kůži s tvrdým a nepřizpůsobivým dřevem. Vzniká tím naprosto unikátní spojení na místě, kde byste ho nečekali - na dámské kabelce. Kabelky působí uvolněným dojmem a díky minimalistickému zpracování a univerzálnosti vybraných barev se dají považovat i za velmi nadčasové. 

  
Černá kabelka s dřevěným rámem 5 179 Kč ; Černé psaníčko se světlým dřevěným rámem 3 729 Kč ; Světlá kabelka 5 179 Kč

Modely roku 2017, které si právě prohlížíme, spadají do ručně vyráběné kolekce, kterou spojuje použití kvalitní přírodní kůže a hranatého dřevěného rámu. Právě ruční řemeslná výroba patří mezi skutečnosti, na něž značka Atribut klade největší důraz. Do větších kabelek se vejde i třináctipalcový notebook, kabelky se zapínají na praktický magnet. Pokochejte se precizní ruční prací a nevšedním konceptem. Kabelky Atribut + Lemnia si můžete snadno zakoupit přes Zoot. To se u designérských kousků jen tak nestává, tak toho využijte. 

  
Dřevěná malá kabelka s modrým zavíráním  3 279 Kč ; Béžové psaníčko 3 279 Kč ; Dřevěná malá kabelka s černým zavíráním 3 449 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram