Designové vychytávky na listopad

Designové vychytávky na listopad

Čeští návrháři vytvářejí úžasné kousky nejen do módního šatníku.

Barvy i na podzim

Listopadje posledním měsícem podzimu! Trendy tuto sezónu velí celosvětově jasně: nebojte se výrazných barev navzdory šedivému počasí. Neobvyklé vzory na šatech, svetrech, šátcích a doplňcích rozzáří každé ponuré ráno i pracovní den. Barevné kombinace neznají mezí, ale je dobré držet se alespoň jedné hlavní barvy! Vrstvení různorodých motivů na oděvu je vrcholovým uměním znalého fanouška módy. Designerské kousky z řad českých návrhářů nabízejí širokou škálu výběru. A proč si třeba nerozzářit i interiér?

Stříbro a kůže

Kůže se objevuje celosvětově od hlavy až k patě u mnoha luxusních značek. V českých vodách tomu není jinak. Nápaditě střižené šaty s nekonečnou možností kombinací s jinými kousky nabízí možnost obléci se do práce i na večírek. Zlatavé, měděné a hnědé odlesky kovu připomínající spadané listí na doplňcích a špercích jsou třešničkou na dortu celého stylingu. Kontrastní stříbrná se nosí hlavně na svršcích. Letí i na prošívaných kabátech. Je třeba klást důraz na vhodné míchání materiálů. A hravé spodní prádlo s designovými výšivkami může být vaším sladkým tajemstvím. A proč si neposvítit stylovým světlem, když se brzy stmívá? Udělá vám jistě radost.

Pletené radosti

Úplety vévodí všem trendům, jelikož právě teď je jejich čas ukázat, co umí. Zapomeňte na fádní střihy a neforemnou siluetu. Zaměřte se na promyšlené detaily, pásky, chytré střihy, delší provedení a kvalitní vlnu. Tohle není vůbec problém u talentovaných českých návrhářů. Šedivá je vděčná barva pro kombinování s černou a velbloudí barvou.Zejména na doplňcích působí odstín velbloudí srsti elegantně a nadčasově. Stylové šperky z českých dílen se zlatými akcenty poslouží ještě mnoho sezón. Nezapomeňte na moderní hrubě pletený nákrčník! V interiéru vynikne nenápadná šedá stejně krásně jako na stylovém outfitu. 

 

Zdroj: bonami.cz, czechdesign.cz, deelive.cz, zuzanakubickova.com, locallabels.com, pavelbrejcha.com, imreczeova.cz, pinterest,com, artbe.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram